Via Vallen - Lungset samudra lagu Free download Musik Via Vallen - Lungset - samudra lagu | Lagu Terbaik

Via Vallen - Lungset - samudra lagu

3,624,793
Download lagu gratis kualitas Via Vallen - Lungset - Download Lagu Akad - di DownloadLaguOnline.Com, Download lagu keinginan Anda bahagia mendengarkan musik, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu gratis Mp3 tercepat -Download musik kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di DownloadLaguOnline.Com, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu Mp3 yang bagus Via Vallen - Lungset oleh penyanyi samudra lagu kualitas tinggi, Download Lagu di DownloadLaguOnline.Com, Dengarkan musik mp3 baru sedang diperbarui terus menerus
, Mendownload Lagu

Lirik lagu: Via Vallen - Lungset

Son Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Nono Wujude
Ulihe Nganteni
Lungset Ati Iki. . .

Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Tah Solong
Riko Apuo. . .

Tau Tah Ison Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Ison Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso. . .

Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo

Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .

Riko Ngajaki Pisahan
Saktemene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Ta Solong
Riko Apuwo

Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso

Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik