Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 Teguh 08 Free download Musik Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 - Teguh 08 | Lagu Mp3

Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 - Teguh 08

5,101,030
Mp3 Terbaru, Download MP3 Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 lagu terbaik - Unduh Lagu - situs web DownloadLaguOnline.Com, download lagu mp3 gratis terbaru, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik yang bagus Mp3 Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 oleh penyanyi Teguh 08 kecepatan tinggi - Lagu Dangdut - di DownloadLaguOnline.Com, Dengarkan musik mp3 yang bagus Semoga Anda beruntung. Dengarkan dan nikmati musik dengan DownloadLaguOnline.Com
Mendengarkan musik online - di sini, Download Lagu Mp3 gratis di DownloadLaguOnline.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Lagu Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3 kualitas tinggi

Lirik lagu: Via Vallen - Sayang (Official Video).mp3

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku



hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik