Lagu Sunda - Jang frozenvanjava Download Mp3 Lagu Sunda - Jang - frozenvanjava | Lagu Gratis

Lagu Sunda - Jang - frozenvanjava

306,775
Dengarkan dan download lagu Lagu Sunda - Jang oleh penyanyi frozenvanjava Mp3 hot - Donwload Mp3 - download lagu mp3 terbaik di telepon. lagu yang bagus Mp3 semoga kamu selalu menyenangkan dan Dengarkan musik dengan DownloadLaguOnline.Com, Download Lagu Pop Terbaru Indonesia . Download musik Lagu Sunda - Jang Terbaru - Langit Musik - di DownloadLaguOnline.Com download musik kualitas, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik MP3 gratis dengan kecepatan tinggi - di DownloadLaguOnline.Com, Download gratis musik terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Lagu Sunda - Jang

Jang
Hirup teh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu dilakonan
Jang
Jalan kahirupan
Heunteu sapanjang na datar
Aya mudun jeung tanjakan

Kudu sabar dina kurang
Ulah neupak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Eling ka nu Maha Agung
Kade hidep bisi kufur

Jang
Cing jadi jalma hade
Cing jadi jelema gede
Beunghar harta jeumar hate
Jang
Hidep cing ngajalma
Turut parentah agama
Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat
Dalit sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa lengkah ninggang salah

Cing pinter tur bener
Cing jujur ton bohong
Ulah nganyeurikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap langkah
Tekad jeung tabe'at
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunia akherat
Jang..
Jang…
Cing jadi jalma sholeh
Jang…. Jang…
Hidep cing sholeh
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik