Wegah Kelangan Jihan Audy Free Download lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy | Lagu Terbaik

Wegah Kelangan - Jihan Audy

113,658
Lagu Terbaru Indonesia, Dengarkan musik Wegah Kelangan oleh penyanyi Jihan Audy yang terbaru - Download Lagu Mp3 Terbaru - di sini, Dengarkan musik mp3 online - gaya musik baru di DownloadLaguOnline.Com
Download Lagu gratis Wegah Kelangan - Download Musik - situs web DownloadLaguOnline.Com, Download MP3 ke ultra-cepat mesin, download lagu mp3 Indonesia. Lagu mp3 terbaik Indonesia - Website DownloadLaguOnline.Com, download lagu gratis mp3, download di DownloadLaguOnline.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Lagu Musik

Lirik lagu: Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik